tisdag 9 september 2014

Se upp med korken som flyter ovanpå Allians-partierna

Vi är bäst i spurten av alla partier!

Det visar idag Dagens Nyheter på nyhetsplats.

Vid valet 2002 tog vi in 2,5 procent sista valveckan. Senaste valet 2010 tog vi in 1,93 procent. Den här gången måste vi överträffa oss själva! Därför att nu gäller det att få majoritet i riksdagen för en socialdemokratiskt ledd, rödgrön regering!

Det duger inte med en minoritetsregering. Landet behöver handlingskraft mer än någonsin!

Det som våra motståndare kallade för ”massarbetslöshet” 2006 har ökat från 6 procent till 8 procents ”massarbetslöshet”. De mest högavlönade har fått 25 gånger så stor skattesänkning som de lägst avlönade. A-kassa och sjukförsäkring har försämrats. Skandalerna i äldreomsorgen avlöser varandra. Skolresultaten rasar. Lärarförbundet placerar Tyresö på plats 225 bland landets 290 kommuner när det gäller skolornas kvalitet. Ungdomsarbetslösheten ökar och med den de sociala motsättningarna. Inte långt från Tyresö, i Kärrtorp, uppträder nazister provocerande och våldsamt.

Den här gången gäller valet inte bara kamp för ett bättre samhälle. Nu handlar det om demokratin och människovärdet.

Sverigedemokraterna måste förhindras från att nå vågmästarställning i riksdagen. Det är helt avgörande.

Sverigedemokraterna utgör ett parlamentariskt brohuvud för ännu mörkare krafter på yttersta högerkanten.

Skräckscenariot är att ett kraftigt förstärkt, mycket kaxigare fascistiskt, rasistiskt och människoföraktande parti i riksdagen med ett ännu starkare grepp om en försvagad Allians-regering. 

Det får inte ske!

Sverigedemokraterna är en kork som flyter ovanpå, de flyter på Allians-partierna.

För varje procent som Allians-partierna går upp så lyfter de Sverigedemokraterna mot en vågmästarställning. Alliansen kan inte få majoritet. De måste regera med Sverigedemokraterna. De rödgröna däremot kan få majoritet. 

Det är som vid Stockholms sluss mot Mälaren. Alliansens väljare glider in i Slussen. Vattnet stiger. Men när slussportarna öppnas på andra sidan, så glider Sverigedemokraterna ut med god styrfart mot Riksdagshuset och i deras kölvatten slörar ännu mörkare krafter...

Därför ska vi nu spurta! Och spurta som aldrig förr! Vi ska knacka dörr, ringa runt, affischera, agitera och övertala.

Jaga upp varenda soffliggare!

Få med alla som tvekar!

Övertala alla som lutar åt höger!

Bror Perjus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar