lördag 13 september 2014

Dagen före valdagen 2014 citerar jag Carl Bildt - och håller med honom!

Det är inte ofta jag citerar och håller med Carl Bildt. Nu ska jag göra det! Dagen före valdagen 2014. Kom ihåg det. Det är en historisk händelse. 

I DN idag skriver Carl Bildt:

”Länge var det otänkbart att någon som gjorde anspråk på folkets förtroende i en politisk församling skulle uppträda med metallrör på stan eller beskriva folk som ”halvapor” och hota dem med ”nackskott”. Men det är detta beteende som tolereras med en röst på Sverigedemokraterna. Trots all den kunskap som i dag finns om partiets hårda kärna av sympatisörer och åtskilliga av dess företrädare.”

Det är en effektiv sågning av Sverigedemokraterna som Sveriges utrikesminister levererar.

Till det bör fogas att Sverigedemokraterna leds av en spelmissbrukare som använt 500 000 kronor av sin lön, betald av skattebetalarna, på nätcasinon. För kort tid sedan förlorade Jimmie Åkesson tiotusentals kronor. Allt enligt Dagens Nyheter idag.

Men det Carl Bildt medvetet glömmer och som praktiskt taget alla i den här valrörelsen försökt gömma, glömma eller bortse ifrån är följande; Allians-regeringens enda chans att fortsätta regera är just Sverigedemokraterna.

Därför handlar valrörelsens sista skälvande minuter om att förhindra Sverigedemokraterna från att nå en vågmästarställning i riksdagen. 

Det innebär att de rödgröna partierna måste satsa alla sina krafter på att få sina anhängare att verkligen gå och rösta idag eller allra senast i morron. Tyvärr är det de rödgröna partiernas anhängare som i störst utsträckning struntar i att rösta. Men nu gäller det att mobilisera alla. 

Sverigedemokraterna måste stoppas. 

Alliansregeringen måste ut ur regeringskansliet.  
Bror Perjus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar