söndag 20 november 2011

DNs oslagbara smutskastning?!

DN har idag en text om att Håkan Juholt nu INTE begär ersättning för resor. Så begär han ersättning så är det moraliskt förkastligt. Men begär han INTE ersättning är det också misstänkt. Det här börjar bli fullkomligt surrealistiskt. I övrigt innehåller texten bara en upprepning av det som ältats i veckor nu. Plus ett citat om att Reinfeldt litade mer på Mona Sahlin än Juholt när det gäller Sverigedemokraterna. Citatet borde handla om Reinfeldts tillförlitlighet eftersom Sverigedemokraterna i allmänhet röstar med honom. DN ägnar sig enbart åt smutskastning för närvarande. Det tycks inte finnas några gränser, inga hänsyn, ingen som helst journalistisk hederlighet, ingen vilja att försöka vara opartisk och objektiv längre. Det här är ett - förhoppningsvis - oslagbart journalistiskt lågvattenmärke i landets största morgontidning!

Bror Perjus

3 kommentarer:

  1. Är det partiet som hanterar och kanske t.o.m. står för ersättningen numera ? Märkligt värre om SAP betalar ...

    SvaraRadera
  2. DN väntar jag mig intet hedervärt av sen de lobbade för Irak-kriget och gav sig på Ordfront. Möjligen kan hemlösa använda den som sittunderlägg. Det går också att ha den som skärbräda.

    SvaraRadera
  3. Det var ingen i DN som sa att det var förkastligt - som jag läste det var det mest ett förvånat konstaterande. Var hittade du kritiken?

    Det är för övrigt upp till Sydsvenskan - inte DN - att intervjua vem de vill. Juholts svar publicerades för övrigt också i all media.

    SvaraRadera